Lektörsutlåtande

Jag erbjuder lektörsläsning av manus. En lektörsläsning omfattar en noggrann genomläsning av ditt manus. Jag gör ingående språkliga kommentarer på varje sida tills jag har fångat eventuella återkommande tekniska fel. Därefter fokuserar jag på berättelsens struktur och innehåll liksom dina karaktärers utveckling. Jag lägger ett stort fokus på att hitta styrkor och svagheter i texten. Du kommer också att erhålla ett längre dokument kallat ”lektörsutlåtande” där jag samlar mina synpunkter och kommentarer. 

Varför ska du välja mig? Läs gärna mer om min utbildning och erfarenhet under ”Om mig”. Vid sidan av min erfarenhet och syn på skrivande finns det en avgörande detalj som skiljer mig från många billigare lektörer. Jag kan utlova att jag faktiskt läser ditt manus. Efter min genomläsning kommer du inte sitta med ett kort utlåtande med kommentarer som verkar vara saxade från någon annans lektörsutlåtande. Jag läser verkligen texten och kommer att ge dig ett omfattande utlåtande. 

Jag lovar också att vara hård. Om du vill få en ”tummen upp” tillsammans med lite korrekturläsning är jag inte rätt lektör för dig. Om du däremot får tummen upp från mig kan du också lita på att jag på riktigt tycker att ditt manus är fantastiskt.  

En lektörsläsning kostar 3 500 kr exklusive moms om ditt manus uppgår till max 300 sidor (90 000 ord). Därefter tillkommer 280 kr exkl. moms per 10 000 ord. Manuset ska vara skrivet med 1,5 radavstånd, ha rimliga marginaler samt vara skrivet i 12 p times new roman eller ett storleksmässigt motsvarande typsnitt. Svar erhålls inom 3-4 veckor. Jag förbehåller mig rätten att tacka nej till manus.

Företaget är registrerat för F-skatt och moms.

 

Lektörsläsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s